Ik ondersteun je bij het creëren van een schuldenvrije onderneming.

Als je vragen hebt, vraag dan een gratis gesprek aan met mij.

058 – 202 71 06

person using laptop computer holding card

Ben jij zzp-er en heb je behoefte aan ondersteuning?

Als je als ondernemer of zzp’er maar niet in het reine komt met je financiën en je afvraagt hoe je ooit schuldenvrij raakt of een reservepotje kunt opbouwen, bied ik je ondersteuning en hulp om dat wél voor elkaar te krijgen. Samen kiezen we voor bewustwording en concrete maatregelen.

Passie voor ondernemen gaat samen met een doelgerichte en positieve mindset. Daar kom je het meest ver mee, maar het is nu niet de makkelijkste periode om dat vast te houden.

Ook al ligt de zwaarste periode uit de coronacrisis mogelijk achter ons, het is nog altijd een onzekere tijd. Vooral financiële onzekerheid speelt menig ondernemer parten, of je nu een bedrijf met of zonder personeel hebt.

Je hebt misschien je bedrijf tijdelijk moeten sluiten, klanten bleven weg of je zat als zzp’er thuis. Inmiddels komt de economie weer op gang, en zetten ondernemers de schouders er weer onder. Het gat dat in de omzet is geslagen, is echter dit jaar niet meer in te halen.

Hoe jij dit na een moeilijke (financiële) periode weer oppakt? Als budgetcoach help ik je hier doorheen.

Financiële zorgen hebben een enorme impact op je werkzaamheden. Durf je nog wel te investeren? Heb je wel voldoende cashflow? Kun je je leveranciers tijdig betalen? Allemaal vragen en kwesties die jouw passie voor ondernemen in de weg kunnen zitten.

Dat laatste is funest voor je business en het brengt je niet verder. Ook niet door te somberen over dat wat verloren is. Door op jezelf te vertrouwen creëer jij het mooiste werk en de leukste klanten, maar dat neemt niet weg dat je in de basis jouw financiën op orde moet hebben.

Weet dan dat je er niet alleen voor staat.

Budgetcoach 058 is te allen tijde bereikbaar voor ondersteuning en ontzorgt jou als het gaat om jouw financiële handel en wandel. Wij bieden hulp bij het beheren van die financiën. We stellen samen een doel en zorgen ervoor dat je daar gericht naartoe werkt. Zo creëer jij een schuldenvrije onderneming en kun je door.

Dit kan Budgetcoach 058 voor jou als ondernemer betekenen

Concrete acties

Na ondersteuning van Budgetcoach 058