Budgetcoach 058 maakt jouw administratie weer overzichtelijk

Als je vragen hebt, vraag dan een gratis gesprek aan met mij.

058 – 202 71 06

Ik haal het maximale uit jouw situatie en stel vervolgens een realistisch actieplan voor je op

Stap 1. Oriënterend gesprek

We maken een afspraak en gaan zitten. Dit gesprek kost je niets en je zit nergens aan vast.

We gaan kijken wat we kunnen veranderen aan jouw of jullie situatie. Wat is er nodig, wat heeft prioriteit en wie hebben we daarvoor nodig? Mag ik je helpen, dan regel ik eerst basiszaken als de huur en gas/licht. Dat zorgt voor rust.

Stap 2. Orde in je situatie brengen

Samen brengen we je inkomsten en uitgaven in kaart.

Ik breng je administratie op orde, inventariseer welke schulden er eventueel zijn en maak een plan voor het aflossen van die schulden. Er ontstaat weer perspectief. Heb je geen schulden, dan breng ik structuur aan in je financiën en help ik je vermogen te laten groeien.

Stap 3. Actie ondernemen

Ik bel met schuldeisers en ga voor je onderhandelen. Het doel is steeds hetzelfde: een zo gunstig mogelijke oplossing.

Ik maak haalbare betaalafspraken waarmee jij verder kunt. Daarbij houd ik altijd rekening met het bestaansminimum. Bij budgetbeheer maak ik een financieel overzicht (volgens het Nibud) en krijg je iedere maand leefgeld. Er ontstaat steeds meer stabiliteit.

Stap 4. Eenvoudig contact

Regelmatig maken we een afspraak om alles bij langs te gaan. Maar tussendoor ben ik altijd bereikbaar. Je mag bellen, mailen, appen of langskomen.

Het is belangrijk om mij altijd op de hoogte te brengen van veranderingen. Komt er bijvoorbeeld een beslag binnen, dan ga ik direct op zoek naar een oplossing. Met eerlijkheid en transparantie kan ik je het beste helpen.