Meer informatie over Budgetcoach 058

Ik woon en werk in jouw omgeving, en heb Budgetcoach058 in het leven geroepen om jou te helpen – iemand die vastbesloten is om jouw financiële situatie tot het minste van je zorgen te maken.

Als je vragen hebt, vraag dan een gratis gesprek aan met mij.

058 – 202 71 06

Met de duizelingwekkende hoeveelheid misleidende informatie en misleiding rondom bijvoorbeeld betalingsachterstanden, schuldsanering (WSNP), bewindvoering en schuldhulpverlening, heb ik een team van gepassioneerde en erkende specialisten samengesteld met als missie het leveren van feiten, bewijs en oplossingen op maat.
Dit resulteert op zijn beurt weer in:

Ik weet dat, wanneer je een financiële coach kiest, je jouw vertrouwen, jouw spaargeld, jouw hoop – jouw leven – in iemands handen legt. Ik respecteer dat en als ik je mag helpen, dan zorg ik eerst dat de ‘veilige basis’ geregeld is: huur, energie, verzekeringen, eten en drinken. Ik maak het vervolgens tot mijn missie verder werken aan jouw toekomst zonder geldproblemen.

Hoe ik werk aan jouw financiële vrijheid

Ik open een aparte rekening op jouw naam, waartoe ik als budgetcoach toegang heb. Op deze rekening laten we voortaan je inkomen storten. Daarvan betalen we de vaste lasten. Denk aan huur, water, gas/licht en de belangrijkste verzekeringen. Het geld dat je nodig hebt voor boodschappen maak ik over naar je eigen rekening. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld geen impulsaankopen doet.
Uiteraard doen we alles in goed overleg en blijf jij uiteindelijk de baas over je geld.