Iedereen kan schulden krijgen, maar er ook vanaf komen?

Geldproblemen, het kan iedereen overkomen. Ook jou. Daar hoef je je niet voor te schamen. Maar je moet er wel iets aan doen. Want het vervelende aan schulden: ze stapelen zich op. Hoe langer je wacht met hulp zoeken, hoe moeilijker het wordt om er vanaf te komen. Maar het is nooit te laat!

Heb jij geldproblemen? Kom op tijd in actie en voorkom dat je (verder) in geldproblemen raakt. Bel met mij en we komen er samen uit.

058 – 202 71 06

Heb jij een huurachterstand?

Als je als ondernemer of zzp’er maar niet in het reine komt met je financiën en je afvraagt hoe je ooit schuldenvrij raakt of een reservepotje kunt opbouwen, bied ik je ondersteuning en hulp om dat wél voor elkaar te krijgen. Samen kiezen we voor bewustwording en concrete maatregelen.

Heb je een huurachterstand? Of kun je binnenkort de huur niet meer betalen? Kom dan in actie. Nu. Direct. Je woning hoort namelijk bij je ‘veilige basis’ zoals ik dat noem. Bij een huurachterstand kun je door snel handelen veel (onnodige) zorgen en problemen voorkomen.

Dus bel of mail mij wanneer je denkt: dit gaat over mij. Budgetcoach058 heeft goede contacten bij woningcorporaties voor het oplossen van huurachterstanden. Daardoor kan ik direct de juiste mensen voor je bellen om een regeling te treffen.

Heb jij een studieschuld?

Als student kun je heel makkelijk geld lenen. Veel geld. Maar zo snel het geleende geld op je rekening staat, zo snel kun je ook in financiële moeilijkheden raken. Zonder dat je het doorhebt. Want eenmaal gestopt met je studie is het tijd om terug te betalen.

ruim 0

ex-studenten kunnen hun studieschuld niet aflossen

Kun je de maandelijkse aflossing niet ophoesten?

Dan heb je een geldprobleem, net als bijna 100.000 andere ex-studenten in Nederland. Toch kun je er weer vanaf komen. Ik help veel studenten in Leeuwarden en sta ook voor jou klaar.

Willen instanties beslag leggen op jouw inkomen of inboedel?

Als een deurwaarder beschikt over een vonnis of dwangbevel, dan mag deze beslagleggen op je loon, uitkering of inboedel. Het vonnis dat hiervoor nodig is krijg je per brief thuisbezorgd, maar deze mag ook worden achtergelaten aan huisgenoten of in de brievenbus. Als het om inboedel gaat mag soms direct na overhandiging van het vonnis beslag worden gelegd op je spullen.

Kortom: Dreigt voor jou beslaglegging? Onderneem dan nu actie door een gratis gesprek aan te vragen. Want beslaglegging heeft grote gevolgen. Praktisch, maar ook sociaal.

Wat is beslagvrije voet en hoe kun je dit voorkomen?

Wordt er beslag gelegd op je inkomen? Dan heb je recht op een zogenaamde beslagvrije voet. Dit is een gedeelte van je inkomen waarop geen beslag mag worden gelegd. Van dit gedeelte kun je woonkosten, de ziektekostenverzekering, eten en drinken betalen. Alles boven de beslagvrije voet wordt direct vanuit de werkgever of uitkeringsinstantie overgemaakt naar de deurwaarder.

Voorkom deze situatie; schakel op tijd een budgetcoach in!